Webwinkel Lease Pakket - Website Lease - Barendrecht Internet Services
Home
Wie zijn wij?
Website Lease
Webwinkel Lease
Contact


Meer informatie? Wilt u meer informatie over wat Website Lease of Webwinkel Lease door Barendrecht Internet Services voor u, als ondernemer uit de regio Haarlem kan betekenen? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Of maak gebruik van de bel mij terug service:
Bel mij terug Service

Webwinkel Lease Pakket

Veel (offline) ondernemers hebben over het algemeen een zekere angst voor webwinkels, deze angst komt vooral voort uit de verwachting dat ze computer experts moeten zijn om een succesvolle online winkel op te kunnen zetten. Wanneer je dan eenmaal online bent moet je ook nog gevonden worden, hoe zorg je er dan voor dat wanneer je gevonden wordt je de bezoekers ook nog converteert naar kopers!

Feit is en blijft dat de online markt nog steeds groeit. Zo steeg de omzet in de thuiswinkelbranche in Nederland het afgelopen jaar met 14,3% naar 5,46 miljard euro. Terwijl de omzet van de reguliere detailhandel in dezelfde periode met gemiddeld 3,9 procent groeide.

De forse stijging van de online aankopen heeft onder andere te maken met een steeds groter vertrouwen van consumenten in internet. "Het wordt gemeengoed om via internet te kopen, ook wordt het eenvoudiger."

Met het Webwinkel Lease Pakket biedt Barendrecht Internet Services een alles in een pakket tegen een relatief laag bedrag per maand. Op deze manier kunt u rustig kijken of een webwinkel wel iets voor uw bedrijf is.

Onderstaand een opsomming van functies die deel uit maken van het Webwinkel Lease Pakket.

Prijs Webwinkel Lease Pakket

vanaf € 93 per maand

Webwinkel Lease Pakket
Klik hier om het Webwinkel Lease Pakket te bestellen

Complete Website, bestaande uit onder andere:


Wij ontwikkelen aan de hand van uw wensen een uniek ontwerp dat naadloos aansluit op uw huisstijl. Mocht u nog niet in het bezit van een huisstijl dan kunnen wij die ook voor u verzorgen.

BIS CMS staat voor: Barendrecht Internet Services - Content Management Systeem. Met dit CMS kunt u zelf uw website eenvoudig up-to-date houden.

Elke website krijgt een contactformulier. Dit formulier zal in basis hetzelfde zijn zoals het contact formulier van Barendrecht Internet Services. Uiteraard kunt u kunt zelf bepalen welke velden er verplicht of optioneel door uw bezoekers ingevuld moeten worden.

Het Webwinkel Lease Pakket is zoekmachine vriendelijk. Wat inhoud dat zoekmachines uw site eenvoudig, compleet en snel kunnen indexeren. Tevens melden wij uw website aan bij alle belangrijke zoekmachines zoals: Google, Windows Live Search, Altavista, Yahoo, etc.

Barendrecht Internet Services kan alle domeinnamen die nog vrij zijn registreren. Indien u al een domeinnaam heeft dan kunnen wij die eenvoudig "verhuizen" naar de nieuwe website.

Uw website wordt op een geavanceerde server in een beveiligd datacentrum geplaats. Deze is aangesloten op de Amsterdam IX voor de snelste verbinding (gemiddeld 100x sneller dan bij u thuis!).

Er wordt een backup gemaakt van uw website. Deze backup wordt veilig op geslagen waardoor het behoud van uw gegevens gewaarborgd is.

Met onze webmail module krijgt u gratis wereldwijd toegang tot uw email. Dankzij webmail kunt u bijvoorbeeld ook op uw vakantieadres of tijdens een zakenreis op de hoogte blijven van alles wat er via uw website veloopt. En kunt u eenvoudige in contact blijven met klanten, relaties of collega's

Wij nemen alle zorgen uit handen. Zo begleiden wij u in elke stap. Van ontwerp tot promotie van uw website, waardoor u zich zonder zorgen kunt concentreren op uw core business. Daarnaast zorgen wij voor het onderhoud van de servers en de website waardoor de website blijft doen waar hij voor bedoeld is: omzet genereren.


uw productcatalogus eenvoudig aanpassen, aanbiedingen plaatsen, prijs wijzigen doorvoeren, bestellingen beheren, klantgegevens beheren, verzendkosten aanpassen, statistieken van uw online omzet bekijken.De betalingsvormen die in het standaard pakket zitten zijn: overboeking via bank/ giro, contact en onder rembours. Deze betalingsvormen zijn echter uit te bereiden met Credit Card, PayPal en iDEAL

vanaf € 93 per maand

Klik hier om het Webwinkel Lease Pakket te bestellen

Prijzen zijn excl. 19% BTW
Prijzen zijn geldig van 01-01-2011 tot 31-12-2011 tenzij anders vermeld.