Website Lease Pakket - Website Lease - Barendrecht Internet Services
Home
Wie zijn wij?
Website Lease
Webwinkel Lease
Contact


Meer informatie? Wilt u meer informatie over wat Website Lease of Webwinkel Lease door Barendrecht Internet Services voor u, als ondernemer uit de regio Haarlem kan betekenen? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Of maak gebruik van de bel mij terug service:
Bel mij terug Service

Website Lease Pakket

Het internet is de eerste plaats waar (potentiŽle) klanten zoeken naar producten of diensten. Hierbij spelen de eerste indruk en een overzichtelijke presentatie van uw bedrijf een grote rol. Een professionele website is dus bepalend voor het vertouwen dat een een klant stelt in uw bedrijf.

Met het Website Lease Pakket biedt Barendrecht Internet Services een alles in een pakket. Uw bedrijf word profesioneel gepresenteerd en de communicatie met uw klanten zal soepel verlopen.

Onderstaand een opsomming van functies die deel uit maken van het Website Lease Pakket.

Prijs Website Lease Pakket

vanaf € 53 per maand

Website Lease Pakket
Klik hier om het Website Lease Pakket te bestellen

Complete Website, bestaande uit onder andere:


Wij ontwikkelen aan de hand van uw wensen een uniek ontwerp dat naadloos aansluit op uw huisstijl. Mocht u nog niet in het bezit van een huisstijl dan kunnen wij die ook voor u verzorgen.

BIS CMS staat voor: Barendrecht Internet Services - Content Management Systeem. Met dit CMS kunt u zelf uw website eenvoudig up-to-date houden.

Elke website krijgt een contactformulier. Dit formulier zal in basis hetzelfde zijn zoals het contact formulier van Barendrecht Internet Services. Uiteraard kunt u kunt zelf bepalen welke velden er verplicht of optioneel door uw bezoekers ingevuld moeten worden.

Het Website Lease Pakket is zoekmachine vriendelijk. Wat inhoud dat zoekmachines uw site eenvoudig, compleet en snel kunnen indexeren. Tevens melden wij uw website aan bij alle belangrijke zoekmachines zoals: Google, Windows Live Search, Altavista, Yahoo, etc.

Barendrecht Internet Services kan alle domeinnamen die nog vrij zijn registreren. Indien u al een domeinnaam heeft dan kunnen wij die eenvoudig "verhuizen" naar de nieuwe website.

Uw website wordt op een geavanceerde server in een beveiligd datacentrum geplaats. Deze is aangesloten op de Amsterdam IX voor de snelste verbinding (gemiddeld 100x sneller dan bij u thuis!).

Er wordt een backup gemaakt van uw website. Deze backup wordt veilig op geslagen waardoor het behoud van uw gegevens gewaarborgd is.

Met onze webmail module krijgt u gratis wereldwijd toegang tot uw email. Dankzij webmail kunt u bijvoorbeeld ook op uw vakantieadres of tijdens een zakenreis op de hoogte blijven van alles wat er via uw website veloopt. En kunt u eenvoudige in contact blijven met klanten, relaties of collega's

Wij nemen alle zorgen uit handen. Zo begleiden wij u in elke stap. Van ontwerp tot promotie van uw website, waardoor u zich zonder zorgen kunt concentreren op uw core business. Daarnaast zorgen wij voor het onderhoud van de servers en de website waardoor de website blijft doen waar hij voor bedoeld is: omzet genereren.

vanaf € 53 per maand

Klik hier om het Website Lease Pakket te bestellen

Prijzen zijn excl. 19% BTW
Prijzen zijn geldig van 01-01-2011 tot 31-12-2011 tenzij anders vermeld.